Motoros üvegfal

Egy terasz a szabad területeket sokkal élvezetesebb helyre változtathatja, azonban a hagyományos üvegezési megoldások használata zavarhatja a belső és a kültéri egységet. Ennek  biztosítására kiemelkedő és esztétikai megoldásokat kínálunk Panorama néven.

A Panorama egy új generációs megközelítése az üvegezésnek. Alkalmazható az otthonában, vagy akár nyilvános, kereskedelmi célú helyeken.

Az alumíniumból készült innovatív üvegezési megoldásaink lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy kifinomult felépítést biztosítson mind új épületek, mind felújítások esetén.
A rendszer motoros, és függőleges irányban mozognakaz üvegek az oldalsó síneken belül, és a gombokkal, a távvezérlőkön keresztül, valamint a tabletek és a telefonok segítségével minimális erőkifejtéssel vezérelhető.
A Panorama a legjobb termék az üvegezéshez, és lakó- vagy kereskedelmi területen is használható.
A felhasználó az üvegeket olyan magasságban állítja meg, amilyenben szeretné.
Így a Panorama több friss levegőt, nagyobb beltéri helyet, több nappali fényt és összességében sokkal élvezetesebb helyet kínál.
Alkalmazási lehetőségek és nyitási opciók
A Panormáma rendszer többféle alkalmazási lehetőséget nyújt.
Hőszigetelés nélküli (Panorama) és hőszigetelt (Panorama Thermal) kivitelben is rendlehető, ezeken belül az alábbi lehetséges elrendezésekkel és maximális méretekkel:
A legalsó üveg minden kombinációban fix, a többi mozgatható. Nyitott pozíció esetén (amikor a mozgatható üvegtáblák le vannak engedve az alsó üveg szintjére) a rendszer korlátként funkcionál.
                                                  1+1                                                                                           1+2                                                                                    1+3
Lakossági felhasználás

Ha a Panoráma rendszer nyitott állapotban van, a veranda vagy a lakótér eggyé válik a terasszal. Zárt helyzetben, az üvegkeretek minimalizálásának köszönhetően továbbra is élvezheti az üveg mögötti látványt, zavaró tényezők nélkül.
Testre szabhatja a Panoráma rendszert. Az alumínium keret és az üveg színét Ön választhatja ki. Lehetőség van az üvegek számának és magasságának meghatározására az egyéni igényei szerint.
A Panoráma arra biztatja az embereket, hogy hozzanak létre egy privát sarkot otthonukban, ahol mind a négy évszak alatt megtalálják a békét, a nyugalmat.
Kereskedelmi felhasználás
 
A hagyományos üvegterasz rendszerek helyett új generációs megoldást kínálunk a Panorámával, amely a tulajdonosok számára nagyon vonzó lehetőséget jelenthet.

Ügyfeleink szabadon választhatják meg az alumínium és az üveg színeit, hogy biztosítsák a hotelek, kávézók, éttermek stb. koncepciójának egységét.
Az elegáns megjelenésnek köszönhetően a Panorama növeli a hely értékét, és mindezen felül növeli a belső területet, és ezáltal több vendéget fogadhatnak.

Az üvegek zárt helyzetben tarthatók és a belső tér fűthető, így a téli időszakban is tulajdonképpen egy nyitott területet áll rendelkezésükre.
A fenti előnyök miatt a befektetési költség rövid időn belül megtérül és ugyanaz a terület jóval nagyobb nyereséget hoz, köszönhetően a Panorama rendszer hatékonyságának.