• Terasz a kertben
  • Hotel Termálkristály
  • A terasz is a kert része
  • Terasz - a ház és a kert teljes értékű része
  • Nyaralás - otthon, a teraszon
  • Napfényes, virágos terasz
  • Terasz, ahol kikapcsolódhat
  • Terasz a kertben
  • Terasz, ami egész évben kihasználható
  • Modern ház, modern terasz

Motoros üvegfal

Egy terasz a szabad területeket sokkal élvezetesebb helyre változtathatja, azonban a hagyományos üvegezési megoldások használata zavarhatja a belső és a kültéri egységet. Ennek  biztosítására kiemelkedő és esztétikai megoldásokat kínálunk Panorama néven.

A Panorama egy új generációs megközelítése az üvegezésnek. Alkalmazható az otthonában, vagy akár nyilvános, kereskedelmi célú helyeken.

Az alumíniumból készült innovatív üvegezési megoldásaink lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy kifinomult felépítést biztosítson mind új épületek, mind felújítások esetén.

A rendszer motoros, és függőleges üvegmozgásokat hoz létre az oldalsó síneken belül, és a gombokkal, a távvezérlőkön keresztül, valamint a tabletek és a telefonok segítségével minimális erőkifejtéssel vezérelhető.

A Panorama a legjobb termék az üvegezéshez, és lakó- vagy kereskedelmi területen is használható.

A felhasználó az üvegeket olyan magasságban állítja meg, amilyenben szeretné.

Így a Panorama több friss levegőt, nagyobb beltéri helyet, világosabb nappali fényt és összességében sokkal élvezetesebb helyet kínál.

Alkalmazási lehetőségek és nyitási opciók

A Panormáma rendszer többféle alkalmazási lehetőséget nyújt.

Hőszigetelés nélküli (Panorama) és hőszigetelt (Panorama Thermal) kivitelben is rendlehető, ezeken belül az alábbi lehetséges elrendezésekkel és maximális méretekkel:

A legalsó üveg minden kombinációban fix, a többi mozgatható. Nyitott pozíció esetén (amikor a mozgatható üvegtáblák le vannak engedve az alsó üveg szintjére) a rendszer korlátként funkcionál.

              1+1                             1+2                          1+3


Lakossági felhasználás

Kereskedelmi felhasználás

Ha a Panoráma rendszer nyitott állapotban van, a veranda vagy a lakótér eggyé válik a terasszal. Zárt helyzetben, az üvegkeretek minimalizálásának köszönhetően továbbra is élvezheti az üveg mögötti látványt, zavaró tényezők nélkül.
Testre szabhatja a Panoráma rendszert. Az alumínium keret és az üveg színét Ön választhatja ki. Lehetőség van az üvegek számának és magasságának meghatározására az egyéni igényei szerint.
A Panoráma arra biztatja az embereket, hogy hozzanak létre egy privát sarkot otthonukban, ahol mind a négy évszak alatt megtalálják a békét, a nyugalmat.

A hagyományos üvegterasz rendszerek helyett új generációs megoldást kínálunk a Panorámával, amely a tulajdonosok számára nagyon vonzó lehetőséget jelenthet.
Ügyfeleink szabadon választhatják meg az alumínium és az üveg színeit, hogy biztosítsák a hotelek, kávézók, éttermek stb. koncepciójának egységét.
Az elegáns megjelenésnek köszönhetően a Panorama növeli a hely értékét, és mindezen felül növeli a belső területet, és ezáltal több vendéget fogadhatnak.

Az üvegek zárt helyzetben tarthatók és a belső tér fűthető, így a téli időszakban is tulajdonképpen egy nyitott területet áll rendelkezésükre.
A fenti előnyök miatt a befektetési költség rövid időn belül megtérül és ugyanaz a terület jóval nagyobb nyereséget hoz, köszönhetően a Panorama rendszer hatékonyságának.Elérhetőségek

Tel: +36-30/863-4464

E-mail: info@teraszbeepitesek.hu